Postala je baka sa 32 godine? Pročitajte kako zapušava usta ljudi koji je grde zbog toga!

Šenon ima samo 32 godine, a za samo nekoliko nedelja postaje baka. Iako priznaje da izgleda premlado da bi imala unuke, kaže da je oduševljena i da jedva čeka da razmazi svoju prvo unuče, kako prenosi The Sun. Šenon je svoju ćerku dobila kada je imala samo 16 godina, a njena ćerka je sledila istu sudbinu te takođe ostala trudna sa 16 godina.

Iako je prvo ostala šokirana i zatečena, mlada baka kaže da je sada presrećna i jedna od najvećih podrška svojoj kćeri.

“Imala sam 15 godina kada sam ostala trudna i 16 kada sam je rodila. Dakle, bila sam vrlo mlada majka. I da, imala sam je dok sam bila mlada, ali znate šta? Bila je to najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Apsolutno najbolja stvar koja je ikad došla u moj život.

Toliko me promenilo kao osobu, promenilo je apsolutno sve na meni. I ne žalim ni zbog jedne stvari u vezi s tim, ni zbog jedne jedine stvari”, ispričala je.

“Biću najbolja baka svojim unucima. To je sve što mogu učiniti, samo je podržati i biti uz nju, što i jesam. Bila sam na svakom pregledu, svakom ultrazvuku, sve sam radila za nju. Kupila sam joj sve za bebu, jer ona nije imala svoja primanja pa smo mi sve osigurali. Ne samo ja, svi drugi oko mene takođe. I imamo sve, svi smo spremni. Samo ćemo biti uz nju i nadamo se da joj svi možemo pomoći”, dodala je.