Cijeli internet je ostao užasnut OVIM snimkom iz supermarketa – Odmjeravao ju je sa leđa, i uradio gnusan potez kojeg niko nije očekivao!

I danas za vas imamo jednu vrlo zanimljivu temu koja se odnosi na razne priče i situacije koje su zabilježene kamerama, a kojih ima iz svih dijelova svijeta, i koje naravno završe na internetu.

Samim tim, većina njih itekako privlači pažnju korisnika društvenih mreža, za vrlo kratko vrijeme postaje virusna, ao pregledima i komentarima suvišno je i govoriti, a upravo to je slučaj s temom i pričom koju vam donosimo u nastavu.

Naime, radi se o jednom snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Tviter gdje je izazvao lavinu komentara. Naime, situacija se desila u jednom supermarketu, a snimak inače traje samo 10 sekundi ali je dovoljno da se snimi užasan trenutak.

Jedan muškarac je u jednom trenutku prolazio pored žene koja je bila u suknji, te se on odlučio na bizaran potez, odnosno on je svojom krišom zavirio ispod suknje, a očito je da onu ženu ne poznaje.

Zanimljivo je i to da je nepoznato iz kojeg dijela potiče ovaj snimak, odnosno gdje je on nastao, ali ono što je jasno jeste da je on izazvao burne reakcije i lavinu komentara korisnika koji su zapravo zgroženi ponašanjem ovog muškarca, koji očito nema postovanja, odgoja , niti bilo kakvog obzira i lijepog ponašanja prema ženama.

Njemu očito nije bio problem da se on odluči na ovakav potez, a povrh svega on je to uradio na javnom mjestu. Kako smo naveli snimak naišao je na razne komentare korisnika Tvitera, a mnogi se pitaju zbog čega se žene vrlo često osjećaju ugroženo i nesigurno na mjestima na kojima bi zapravo one trebale biti sigurne.