Haris Berković sve kreće iz početka – Našao je Radinu dvojnicu!

Pjevačica Rada Manojlović se široj publici predstavila kao učesnica najpopularnijeg glazbenog natjecanja u regiji Zvezdi Granda i bila je dio po mišljenju mnogih, najuspješnijih generacija kandidata.

Ona je tada uplovila u ljubavnu vezu s Milanom Stankovčićem i mediji su ih pratili u stopu i pošto su bili mladi taj pritisak nisu mogli izdržati i nakon par godina su se raskinuli i nisu se rastali u baš dobrim odnosima.

Rada je nakon Milana uplovila u vezu s osam godina mlađim Harisom Berkovićem iz Bosne i Hercegovine koji je pobjedio u Zvezdama Granda prije 4 godine i mnogi su sumnjali hoće li njihova ljubav uspjeti savladati sve prepreke.

Neki su govorili da je Rada već spremna za brak i djecu što Harisu nije bilo u planu a drugi su kao problem vidjeli i to što su njih dvije različite nacionalnosti.

Spominjalo se i daje Haris sklon izletima s drugim djevojkama, a krajem prošle godine došlo je do prekida njihove veze iz javnosti nepoznatih razloga. Naime, Rada je na Instagramu napisala da ona i Haris nisu više zajedno i zahvalila se fanovima na njihovoj zajedničkoj fan stranici.