Crna Gora je dobila srpsku snajku – Mlada se izula, popela se na binu, i uradila nešto čime je zapanila sve prisutne!

Ples mlade Srpkinje udane u Crnoj Gori postao je viralan na TikToku, sa skoro 300.000 pregleda, a pristigle su i recenzije njenog nastupa sa šestoro pred stotinama gostiju.

Prije nekoliko dana u Crnoj Gori se udala djevojka Nina Gavran, snimka njenog vjenčanja postala je virusna na Douyinu, a njeni obožavatelji rekli su da ovako sretnu svadbu još nisu vidjeli. “Kad je Crna Gora ženila Srpkinju – Zakon”, opis je publikacije, kompilacije snimaka vjenčanja.

Nina je objavila nekoliko fotografija s najvećeg dana u svom životu, a jedna se posebno ističe. U videu koji je pogledalo 300.000 ljudi, mlada žena u izazovnoj bijeloj haljini otvorenih leđa izvodi originalnu koreografiju Ane Nikolić za pjesmu “Romale Romali” s kojom je pobijedila na Eurosongu 2006. godine.

Ana nije imala sreću predstavljati Srbiju na najprestižnijem europskom glazbenom natjecanju, no pjesme, kao i koreografija, postale su bezvremenski hit i mnogi ih još pamte. Mlada djevojka je pokazala da je, kako bi što bolje izvela koreografiju, skinula štikle i zaplesala u Japankama, što je potaknulo pratitelja da se našali:

“Lako je u Japankama koprive udarati”. Pokazala je svoje plesačko umijeće i vitku figuru, a gosti su je s veseljem pratili i pljeskali. Ninini obožavatelji na TikToku ne prestaju, hvale je bez prestanka.

@ninagavran

Kad sekane zaigraju #wedding #svadba #fyp

♬ original sound – Nina Gavran