Ja sam Šabanova supruga, a ko si ti? Cuca otkrila istina o tajnom razgovoru između nje i Šabanove ljubavnice!

Pjevač narodne muzike Šaban Šaulić je život izgubio u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Njemačkoj prije tri i po godine kada se vratio sa jednog nastupa.

Ova vijest zavila je u crno sve njegove fanove koji su se od Šabana danima opraštali na društvenim mrežama a njajteže je bilo njegovoj obitelji supruzi Gordani, sinu Mihajlu i kćerkama Ildi i Saneli.

Tada se u javnosti oglasila i Ivona Negovanović zvana Cuca koja je i sama pjevačica i koja je tvrdila da je godinama bila Šabanova ljubavnica i da je on otac njenog tada 4 godine starog sina.

Mnogi su joj vjerovali posebno nakon što su mediji dali neke fotke na kojima se vidi da je sa Šabanom bila jako prisna a na jednoj od njih se vidi i kako se ljubi.

Cuca je pd pjevača bila mlađa skoro četiri decenije i neki njegovi prijatelji su tvrdili da na svojoj supruzi nikada ne bi priredio nešto poput preljube jer je znao da bi se Goca od njega istog časa razvela kada bi saznala za njegovu aferu.

Drugi opet smatraju da Cuca govori istinu jer je iznijela i neke detalje o njegovom domu u Krčedinu u koji je vodio kako je rekla a koje nikako nije mogla znati osim ako stvarno nije bila tamo.