Da li ste znali da je ovo kćerka Hanke Paldum: Nikada je niko vidio nije! Puka suprotnost od majke- jasno je svima što je Hanka krije! (foto)

Da li ste znali da pjevačica Hanka Paldum ima i sina i kćerku. Dosta puta se govorilo o njenom sinu je rje imao dosta problema sa zakonom a o kćerkici jako rijetko. Mi ćemo danas da pričamo o njenoj kćerki Mineli. Hanka nikada nije htjela da sve svoje detalje iznosi u javnosti pa nije bilo ni mnoogo slika na kojma se moglo vidjeti kako to njena djeca izgledaju.

O njenoj kćeri se jako malo zna a ona se drugi put udala 2012 godine i tada su mediji govoril ida je ona od majke tada na poklon dobila vjerovali ili ne stan koji im je Hanka od srca predala.

U ovom tekstu vi mozete da vidite kako to izgleda njihova zajednička slika koja je inače nastala na jednoj od proslava i na njoj se vidi i Minela i vi sami mozete da vidite zašto nju Hanka toliko krije.

Mnogi su rekli da kada su vidjelu ovu sliku jasno im je da ona ne liči nikako na majku ali da je ona zaista lijeap djevojka i nikada nije htjela popularnost svoje majke da iskoristi.