Velika tuga se desila u domu Nede Ukraden: Odlučila se povući iz javnosti! SNIMAK novi izašao i sve šokirao! evo o čemu se radi (FOTO)

Kada mi govorimo o našoj estradi nama je jasno da ima mnogo pjevača i pjevačica koji su na sceni preko 40 godina i da su oni tako tu nazvani legende ali ima i onih koji su i nakon toliko godina i dalje jako aktivni te na kocnertima i nastupima nastupaju. Jedna od pjevačica koja je na našoj sceni i dalje jeste Nede Ukraden koja je jak omlada krenula sa karijerom tokom 70-tih se pojavila.

Ono što su svi znali jeste da ej Neda prije 4 godine imala porodičnu tragediju kada se dešava da je njena majka umrla a nakon toga se ona povukla iz medija i dešava se tada da joj profil na društvenim mrežama hakovan te na društvenim mrežama nije mogla ništa da obajvi. Nakon toga i slika na kojoj je objavila koliko joj je teško radi te tragedije i koliko pati radi toga.

Njena majka je njoj bila velika podrška i nažalost umrla je u 92. godini. Ona se dugo godina borila sa bolesti i zaista za nju je to veliki izazov bio. Stanje se pogrošalo i Neda nikada nije spremna bila da ostane bez majke.