Djevojka cijepa drva, testeriše i traktor vozi bolje nego bilo koji muškarac – Živi na selu, i ponosi se time, a izgleda kao BOMBA!

Jovana Gavrilović ima ogroman broj pratilaca od oko 60.000 ljudi na TikToku, svakodnevno prikazujući zadivljujuću suštinu seoskog života u savremenoj eri. Jovanin izgled u početku može da odaje utisak da je manekenka, međutim, ona se bavi sasvim različitim poslom. Živeći na ogromnom, seoskom imanju, ona preuzima izuzetno širok spektar odgovornosti povezanih sa upravljanjem seoskim imanjem.

Ova mlada dama neustrašivo se nosi sa izazovnim poslovima koji se tradicionalno smatraju muškarcima, kao što su cepanje i testerisanje drva i vezivanje malina. Osim toga, pokazuje izuzetnu stručnost u upravljanju kamionima i traktorima. Jasno je da Jovanina strast leži u kamionima, što je vidljivo iz većine snimaka na kojima se vidi njeno vešto manevrisanje ovom impresivnom “mašinom”.

Jovana, poreklom iz sela u blizini Malog Zvornika, bez napora prihvata svoj svakodnevni život sa apsolutnom lakoćom. Njena izuzetna skromnost i nepokolebljiva posvećenost seoskom načinu života osvojili su srca mnogih. Brojni udvarači čeznuli su za njenom udajom ili kao voljenom snajom, ali ova izvanredna mlada žena je već zaokupljena, što se vidi iz njenih video snimaka sa dečkom.