Profesorica zavela tinejdžera, i iskoristila ga na parkingu od restorana brze hrane – “Našem sinu je razorila život!”

Regan Anderson (27), predavačica u privatnoj hrišćanskoj školi u američkoj saveznoj državi Južna Karolina i majka dvoje dece, stala je pred lice pravde nakon hapšenja u sredu.Osumnjičena je da je izvršavala pritisak na tinejdžera da uspostavi intimne odnose s njom, slala mu je eksplicitne fotografije, prema saopštenju policije.Policija je podigla dve tačke optužnice za se*sualno zlostavljanje maloletnika od 17 godina, prema izveštaju Njujork posta.

“Trener, profesorka i pouzdana prijateljica zloupotrebila je naše poverenje, prekršila je etički kodeks nastavnika i unazadila život našeg sina”, rekla je majka žrtve tokom sudskog saslušanja u četvrtak.Majka žrtve naglasila je da je umesto fokusa na sinovu ljubav prema fudbalu, Andersonova mu “otežala put”.

“Ni jedan mladi sportista nije bezbedan u našoj zajednici dok je ova žena slobodna”, dodala je majka. Andersonova je navodno počela zlostavljati dečaka u oktobru, prvi put u privatnom domu u Holi Hilu, malom gradu severno od Čarlstona, a potom i drugi put na parkingu restorana brze hrane u obližnjem gradu Santi.Majka dečaka tvrdi da je Andersonova slala nage fotografije njenom sinu putem Snapčeta.