Dok suprug radi ja se iskradem da bi bila sa svekrom! Kada smo mi zajedno sve gori, strast ne staje! DANAS me prodao, ovo od njega nisam očekivala- ŠTA DA RADIM? (FOTO)

Ovo je inače djevojka koja se trudi ostati anonimna pa je sada i ispričala jednu priču koja je za sve bila veliki šok. NAIME ona kako kaže udala se za supruga iz veliek ljubavi ali dešava se to d je njen svekar nju zaveo i uspio tako i da odvede u krevet.

Ona nije mogla ni u snu da zamisli da će se desiti da svog supruga prevati jer ga je toliko voljela ali najgore od svega toga sto se ovo desilo sa njegovim ocem.

On je jako zgodan za svoje godine i ja sam tada izgubila se i morala sam da uradim sve što sam uradila.

Jako volim svog supruga i svjesna sam toga da je on ljubav mog zivota i znam da je to sve greška bila ali je kasno sada jer je on odlučio mom suprugu sve da ispriča i na taj način brak da nam uništi i da budem samo njegova.

Stvarno ne znam šta da radim jer je matori odlučio da me uništi i samim tim svog sina zeli ali ja njega jako volim i ne zelim da ostanem bez njega jer ne znam kako bi to podnijela rekla je djevojka koja je htjela u svemu ovome da ostane anonimna.

Koji je vaš stav povodom svega ovoga da li je svekar upravu jer želi da ispriča svima da je on imao odnose sa njegovom snahom sdok je sin radio i borio se za porodicu.