Odlučeno je: Ruši se ukleta kuća Vide Pavlović! Komšije otkrili detalje kuće u kojoj se desilo stravično ubistvo! ONA je ovako provela zadnje dane! (FOTO)

Kada se spomene Vida Pavlović mnogi su je smatrali da je ona kraljica romske muzike i iza sebe je imala zaista bogatu karijeru a kada se spomene njen privatni život svi znaju da je jako tužna bila i da je dugo vremena tugovala između 4 svoje zida. Udavala se do tada 2 puta ali nije mogla da ima djece i to joj je bol velika bila pa je utapala tugu u alkoholu tada.

Njoj se zdrastveno stanje naglo pogoršalo te je umrla prije 17 godina u svojoj 60 godini i tada su je pokopali u Futogu. Vida je imala kuću koja je bila na Voždovcu o kojoj se prije 3 godine zaista mnogo govorilo jer se u njoj i desilo stravično ubistvo. Dvojica muškaraca su tu pila te su se posvađali te je jedan ubio drugog. U toj kući godinama nikog nema a iza Vide ima nekoliko nasljednika koji se godianma na sudu bore za njenu imovinu.

Nakon ovog ubistva ali i smrti VIDE počelo se govoriti da je ovo kuća ukleta i svi su je zaobilazili tada. Nekoliko puta su najavili da će se desiti ruđenje i da će tu da se gradi zgrada ai kako kažu susjedi to se očekuje na ljeto kada se sve dozvole dobiju i kada se završi sudski spor.