Hit snimak koji je zapalio internet – Koza ušla u vladinu zgradu, ukrala par dokumenata, i zatim je…

Do sada smo nekoliko puta imali priliku da čujemo kako je pojavom interneta ali i društvenih mreža svima nama omogućeno da zaista vidimo sve i svašta na njima, te tu imamo sadržaj koji će nas nasmijati do suza, a onda tu je i mnogo priloga za koje ne vjerujemo da je moguće da su se desili, a mnogo je ti bizarnih stvari, koje nam pokazuju da je na ovome svijetu, zaista sve moguće.

Tako se mi danas prisjećamo jedne nesvakidašnje situacije koja se desila u Indiji, a radi se o tome da je jedna koza ušla u jednu od zgrada koje pripadaju Vladi, te je koza snimljena kako izlazi iz zgrade sa fasciklom u ustima.

Prema saznanjima, ovaj video snimak nastao je ispred zgrade sekretarijata Pančajata u Čaubepuru u Kanpuru, a na snimku se vidi kako jedan zaposleni juri za kožom koja bježi, a koja u ustima drži fasciklu sa dokumentima.

Svjedoci koji su vidjeli ovu situaciju izjavili su kako je koža mirno ušla u zgradu dok je većina zaposlenih bila vani, na pauzi, te da je nakon toga uzela hrpu papira koji su bili na jednom stolu.