Hodža je rekao da ima demona u kući, počeo je povraćati – Do detalja opisano istjerivanje đavola!

U nastavku našeg današnjega članka, govorimo o najgledanijem rijalitiju u cijeloj regiji, a to je svakako Elita, koja se prikazuje na televiziji Pink. Aneli Amić je nakon ulaska otkrila da ju je suprug Asmin Duljić ostavio zbog zvijezde u usponu Stanje Dobrojević.

Dok je Asmin negirao optužbe da ju je oženio, Anelli je tvrdila da je njihov brak bio vjerski, a sada je progovorila i o detaljima samog čina. – Jeste li zaista vjerski oženjeni – glasi njezino pitanje. – da Bio je to Mehmedalija Karamujić, a mjesto je bilo moj dom u Sarajevu.

Mama mi je bila, brat… sredio da dođe iz Brčkog, bio je moj rođak i on je bio bratov najbolji prijatelj kad je sve ovo radio. Natjerao je Asminu da ode, a pola sata kasnije nas je vjenčao, s najboljim prijateljem i kumom pred kamerama – rekla je Anelli.

Jeste li unaprijed dogovorili vjenčanje ili je on došao egzorcirati pa ste došli spontano – pitala je voditeljica, a ona je odgovorila: – Ne, tada je na tome inzistirao njegov najbolji prijatelj. To je organizirao njegov najbolji prijatelj… Nismo ništa potpisali. Zatim je opisala kako je izgledao proces vjenčanja.

Pitao te je želimo li se vjenčati i ako se želimo razvesti, kakav oblik tijela trebam tražiti. Nisam imao nikakvih nuspojava i on se srušio na pod. Koliko znam, pao je na zemlju. – Postoji li neki fotografski ili video dokaz koji to dokazuje – upitala je moderatorica.