“Hvala bogu, živa sam” – Partner iz Afganistana ju je ranio, prije 15 dana je izašla iz bolnice.

Žena (49) iz Kuzmina, koja je bila žrtva brutalnog napada svog emotivnog partnera M. O. (26), državljanina Avganistana, 14. septembra, sada se uspešno oporavlja i napustila je bolnicu.

Juče je obavestila svoje prijatelje na društvenim mrežama da se nalazi kod kuće i promenila je svoju naslovnu fotografiju. Ispod slike, njeni virtuelni prijatelji su joj iskazivali svoje najbolje želje za brzim oporavkom, a ona im je uzvraćala zahvalnost uz emotikone srca i cveta.

Među brojnim komentarima koje je primila, neki su izrazili duboku podršku i naklonost, pišući stvari poput “Samo ti nama ozdravi, draga dušo. Želim ti brz oporavak. Sve najbolje i srećno.” Ona je odgovarala svojim prijateljima sa porukama kao što je: “Kod kuće sam, živa sam, hvala Bogu.”

Osim toga, povređena žena je podelila video scenu iz popularnog filma “Toma”, u kojoj doktor pita glavnog junaka da li ga nešto boli, a on odgovara da ga boli duša.”Pitaš li ti lečenje duše? Kada naučiš, obavezno mi se obrati”, odgovorio je glavni junak.

Podsetimo se da se krvava drama odigrala pre 15 dana u piljari u Kuzminu, gde je žrtva radila. Meštani su ispričali da je došlo do ozbiljnog sukoba između nje i njenog partnera, koji je izvukao nož i više puta je izbo. Nakon napada, pokušao je da pobegne, ali ga je policija brzo locirala i uhapsila.