“Imala sam samo 19 godina kada me OVAJ slavni muzičar silovao – Hranio me apstinom!”

Izuzetno slavna glumica Evan Rachel Wood nedavno je podijelila svoju potresnu priču o tome kako je bila iskorištena u glazbenom spotu od strane Marilyna Mansona, a kasnije je hrabro progovorila o neopisivim patnjama koje je pretrpjela. Evan Rachel Wood je zaljubila se u glumu u svojoj ranoj mladosti, zakoračivši u Hollywood i dobivši svoju prvu ulogu već u dobi od samo tri mjeseca.

Unatoč impresivnom nizu uspješnih projekata i sjajnih uloga, zbog čega je postala jedna od najcijenjenijih umjetnica, njezina borba za ženska prava danas ima iznimno važno značenje. To je osobito istinito s obzirom na to da je i sama pretrpjela nasilje u obitelji.

“Jednog jutra sam se osjećala kao da me pregazio kamion. Tada sam odlučila uzeti slušalicu i nazvati. To je bio trenutak u kojem sam morala donijeti kritičnu odluku: ili nastaviti preživljavati ili početi zaista živjeti punim plućima”, napisala je Evan Rachel Wood. Pozvala je svoju majku i rekla joj da joj je hitno potrebna pomoć jer je upravo pokušala izvršiti samoubojstvo.

“Kad sam rekla da trebam ići u bolnicu, nisam mislila na tjelesne ozljede, govorila sam o svojem mentalnom zdravlju”, dodala je. Taj vapaj za pomoći bio joj je olakšanje.Međutim, Evan Rachel Wood šokirala je javnost kada je progovorila o užasu koji je doživjela u odnosu s bivšim partnerom, Marilynom Mansonom.

Njezino svjedočenje pridružuje se dugom nizu žena koje su optužile Mansona za zlostavljanje. “Danas sam ovdje da govorim o Brianu Warneru, poznatom svijetu kao Marilyn Manson”, izjavila je Evan Rachel Wood u službenom traileru za novi HBO-ov dokumentarni film koji će zapanjiti javnost.