IMANJE IZ SNOVA – POGLEDAJTE NOVU VILU NOVAKA ĐOKOVIĆA

Najbolji teniser svijeta u datom trenutku Novak Đoković je opet dokazao kak se sav njegov trud i rad tokom godina igranja tenisa može isplatiti. Na mjesto na kojem je sada trebao je doći preko oštrog trnja i jedini način je bio neumoriv trud. Zajedno sa Cristianom Ronaldom i Lionel Mesijem je na Forbesovoj listi milijunaša.

Ogroman dio svog bogatstva, Novak Đoković je ulagao u dobrotvorne svrhe. Drugi dio bogatstva je uložio na skupocijena imanja, restorane, vile i nekretnine širom svijeta.

U današnjem članku ćemo vam govoriti o novom projektu Novaka Đokovića a to je zapravo njegov dom koji će koristiti na kraju svoje karijere.

Sa već 34 godine života počinje razmišljati o tome da se skrasi u fini dom i da završi svoju karijeru kao profesionalni teniser. RAdi se o imanju koje je kupio od Elene Karić. To imanje se nalazi na Kosmaju nedaleko od rodnog Beograda. Imanje ima nezamislivih 6 hektara samo za kuću i dvorište. Čitav kompleks koji je kupljen košta preko tri i pola milijuna eura, a ambiciozni teniser planira da uloži makar još pola tog iznosa na dodatno sređivanje i renoviranje.