ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE UDEBLJALA – POGLEDAJTE OVU NEOČEKIVANU PROBRAZBU

Uslijed 3 godine pandemije koja je izbila u svijetu, većina pozornica se drastično promijenila. Za zabavljače na našim područijima je bio ovaj period izuzetno težak radi otežanih uslova rada. Nove stvari kao da se nisu mogle nikako ni praviti a održavanje live nastupa je bilo nesigurno i nemoguće u jednu ruku. Samim tim došlo je i do masovnog opuštanja poznatih ličnosti te su ovo vrijeme većinom koristili u miru i slobodi te opuštanju.

Sa tim dolazi više ležanja i više jela. Na šta vam to upućuje, jeste, na promijenu fizičkog izgleda i to ne na bolje. Aleksandra Prijović je jedna od naših umjetnica čiju fizičku promijenu moramo spomenuti. Naime nakon poroda i evo 2 godine nakon rođenja malog Aleksandra, njegova majka i da lje pokazuje koliko vremena provodi sa svojim sinom. Na društvenim mrežama se stalno vrte nove objave porodičnog života Aleksandre Prijović.

Na njima se mogu vidjeti te fizičke promijene tijela i uticaj “porodičnog života”. Vidljivo se udebljala što se primjećuje na određenim slikama i objavama. Također su fanovi i počeli prozivati tu promijenu u kilaži. Aleksndra to ne poriče ali svoje probleme prepisuje depresiji zbog krize. To juje navelo da malo pojača obroke.