Imao je samo 17 godina kada su se upoznali na sahrani – Već devet godina su u braku!

​Gary Hardwick (17), je oženio Almedu, tada 71-godišnjakinju, nekoliko sedmica nakon što ju je sreo na sahrani njenog sina, a sada joj odaje počast na društvenim mrežama za njen 80. rođendan.Almeda i Gary iz Tennesseeja, SAD, vjenčali su se 2015. na ceremoniji koja je koštala samo 158 evra. Od tada par dijeli svoju ljubav na društvenim mrežama, ali njihov je račun prijavljen zbog neprimjerenog sadržaja.

“Uklonili smo neke od naših sadržaja, prijavljeni su zbog seksualno eksplicitnog sadržaja” kaže Gary.

Međutim, to nije spriječilo par da prikupi više od 50.000 pratilaca na internetu. Uprkos razlici u godinama, kažu da su duboko zaljubljeni.

“Zajedno smo prolazili kroz uspone i padove koje smo uvijek savladavali i gledajući unazad, to nas je uistinu samo ojačalo. Ti si zaista ljubav mog života i volim te svakim otkucajem svog srca. Evo za slavlje moje kraljice” napisao joj je Gary.

Almeda ipak nije bila Garyjeva najstarija djevojka jer je prije nje bio u vezi sa 77-godišnjakinjom. Ali dokazao joj je da je ona njegov broj jedan, čak je otišao toliko daleko da je njeno ime tetovirao na grudima.

“Almeda je toliko mlada u srcu da nam godine nikada ne smetaju, nikada zapravo ne razmišljamo o tome. Samo znam da je Bog čuo moje molitve onog dana kada je ona ušla u moj život” ističe on.

@_garyandalmeda_

My forever. ❤️ #fyp #agegaplove #agegap #garyandalmeda

♬ Head Over Heels by Seckond Chaynce – John Russell