Incident na Bežanijskoj kosi: Brena saznala da je Boba vara i dere se ulicama: ”Zapaliti ću kuću i ti ćeš gorjeti u njoj sa tom kalašturom!”

Bez sumnje, Lepa Brena se profilirala kao jedna od najprosperitetnijih i najpoželjnijih pop ikona na našim prostorima. Njezina opsežna karijera, brojne pjesme na vrhu ljestvica i rasprodani koncerti potvrđuju njezin uspjeh. Više od tri desetljeća bila je istaknuta figura u javnosti, priuštivši joj značajno bogatstvo.

Lepa Brena stalno je pod budnim okom medija, kao i njen suprug Boba Živojinović, sinovi i snaha Aleksandra Prijović. Boba, koji je jedan od najpoznatijih tenisera ne samo u Srbiji već iu svijetu, već je bio u braku kada su se putevi njega i Lepe Brene ukrstili.

Njihova ljubav bila je trenutna i neporeciva, zbog čega je nedugo nakon toga napustio svoj prijašnji brak i oženio se s Brenom. Kao plod njihove ljubavi rodilo se dijete, a Boba je preuzela skrbništvo nad Filipovim sinom iz prethodnog braka. Brena je često bila tema ogovaranja, etiketirana kao “kradljivica muža” ili “razaračica braka”, no te optužbe nisu je nimalo pokolebale.

Nedavno je emitiran specijal Zvezde Granda u kojem je prikazan popularni show ZVIJEZDE. Uvrštena je i fotografija renomirane pjevačice Lepe Brene koju je snimila Ana Paunković.
Tijekom intervjua uoči 28. godišnjice braka, Brenu su upitali što bi učinila da je suprug Boba prevari. Tvrdila je da joj to nikada nije palo na pamet te da je sigurna da je Boba jako voli i da joj nikada neće biti nevjeran. Međutim, našalila se da bi, ako se to dogodi, spalila njihov dom zajedno s Bobom i njegovom ljubavnicom unutra.

STARS, Zvezde Granda specijal. Na slici Lepa Brena
foto Ana Paunkovic