ŠOK U ZVEZDAMA GRANDA: Žiri se hvatao za glavu! Kandidat priznao da je sin POZNATOG PJEVAČA, a niko nije znao!

Zvezde Granda dugi niz godina drže titulu najgledanijeg glazbenog showa, privlačeći tisuće ambicioznih natjecatelja koji se nadaju uspjehu u pop glazbenoj industriji. Natjecanje je vrlo gledano ne samo na Balkanu već i diljem svijeta. Mnogi nezaboravni trenuci podijeljeni su s natjecanja, što ga čini zanimljivim satom za publiku diljem svijeta.

U usporedbi s ostalim emisijama koje se emitiraju na našim prostorima, upravo je ova izazvala najveću pozornost gledatelja. Svaka je epizoda dosljedno nadmašivala prethodne rekorde gledanosti, a posebno je finale bilo izvanredan uspjeh.

Natjecanje privlači raznoliku lepezu natjecatelja, no većina njih su mlade osobe koje žele postići uspjeh u glazbenoj industriji i etablirati se kao istaknute osobe. Tijekom vremena, neki od ovih nada uspjeli su postići svoje ciljeve, postavši naširoko priznati kao neki od najpopularnijih pjevača našeg vremena, često nastupajući pred prepunim dvoranama svakog vikenda.

Naša današnja pozornost bit će usmjerena na mladića koji je izazvao pravu pomutnju na pozornici otkrivši zapanjujuće otkriće. Na poticaj Saše Popovića da se predstavi, mladić je, kao da je iščekivao to pitanje, bez gubljenja vremena rekao da je dijete poznatog pjevača Ere Ojdarića. Unatoč nedostatku impresivnih vještina, suci su ga odlučili izbaciti iz natjecanja.

Upravo na tom događaju Saša se raspitivao zašto se mladićevo prezime razlikuje od Erinog. No, kao odgovor, mladić se vidno uznemirio i brzo promijenio temu na nepovezanu stvar. Ovo ponašanje navelo je neke na spekulacije da je glumio svoju ljutnju kako bi stekao prednost.

Pogledajte video.