IZNENADNO SLIJETANJE AVIONA U HRVATSKOJ – POGLEDAJTE ZAŠTO

Danas u poslijepodnevnim terminima desilo se nešto šokantno. Naime u periodu oko 16 sati u zračnoj luci u Splitu se odvio šokantan događaj.

U nastavku teksta pogledajte sve o ovoj vijesti koja će vas iznenaditi.

Zrakoplov Croatia Airlinesa u Splitu je bio primoran na prinudno slijetanje minute nakon što je poletio. Ovaj dramatičan događaj je ostavio pečat na narod Hrvatske. Intervencija vatrogassaca i hirne pomoći je bila neizbježna. Na svu sreću prema informacijama diretno sa terena, javljeno je da nije bilo ozbiljno povrijeđenih pojedinaca. Avion koji je originalno krenuo na liniju za Pariz, je nedugo nakon samog polijetanja bio primoran da se vrati. U avionu je bilo 5 članova posade ubrajajući pilota kopilota i tri radnika iz službe Croatia Airlines-a. Brojno stanje putnika je bilo 117.

U 15 sati i 46 minuta je proglašeno stanje pripravnosti. Naime avion je prijavio probleme prilikom polijetanja iz Splita, te su sve službe već bile poslane na teren. Na svu sreću avion je uspio sletjeti bez ikakvih posljedica iako je bilo prinudno slijetanje u pitnaju. Avio kompanija i pilot su izjavili da sigurnost putnika nije bila ugrožena ni u jednom smislu i da je došlo do minjaturnih tehničkih problema.