PRONAĐENO ISKASAPLJENO TIJELO POZNATE STARLETE – SRBIJA U ŠOKU

Sigurnost u domu je drastično pala. Svaki dan nailazimo na brojne vijesti iz crne hronike koje nam upućuju da nismo sigurni nigdje pa čak i od samih sebe. Iako znaju ovakve informacije i svjetske vijesti da izazovu paranoju u nama također nam prikazuju realnu sliku svijeta.

U nastavku pogledajte vijest koja možda nije svijetska ali je protresla Srbiju u korijenu.

Šokatne priče dolaze iz smjera mafije i srpskog podzemlja. Mnogi padaju na priče i snove o lakom životu pa čak i o parama i o slavi. Pogrešan put koji vodi u propast je onaj koji vas veže za osobe sumnjivih ambicija i klimavih morala.Iako je brz i donekle lagan put do uspijeha i lagodnog života uvijek završi u najgorem smislu. Slađana Guduraš, poznata starleta, u periodu prije nekih 7 godina, nađena je u svome autu na putu Bijeljina- Beograd. Auto marke Golf je bilo slupano skroz i izgledalo je kao teška nesreća.

Već od 10. septembra je pokzaivala znake nestanka. Sa samo 27 godina pronađena je mrtva, totalno iskasapljena a sve je učinjeno da izgleda kao nesreća. Svjedoci koji su zadnji proveli vrijeme sa njom su rekli da je imla snažan osjećaj paranoje i straha. Izgleda da se čitava slika o ubistvu poklapa.