Ja naplatim po satu ,a sve bude gotov za 15 minuta! Srpska pjevačica konačno razotkrivena a ovoliko koštaju njene usluge! NE može svako da priušti- OVO je velika bruka za cijelu estradu

Kada se pogleda estrada jasno nam je svima da se tu okreće dosta novca a svi se pitaju kako je to moguče? Naime nije to samo na estradi, nego ima dosta ljudi koji se bave i nekim sumnjivim poslovima a ova pjevačica je otkrila uzivo u jednoj emisiji kako u Srbiji ima zaista mnogo žena koje svoje tijelo prodaju za novac a mi nećemo da kažemo koji je to zanat jer je svima jasno!

One inače sebe kao pjevačice nazivaju elitnim ali to ustvari nisu, jer one samo u tome imaju elitne klijente i ništa više a asve su iste da li one radile za 20 eura ili 5000 eura to je posao kao i svaki. Elektru svi znaju ona je muškarac koji je godinama bio zarobljen u svom tijelu i na kraju je ostvario svoj veliki san te postao žena.

Ona je sada u Švicarskoj te javno govori o tome da se bavi najstarijim zanatom i da to ne krije. To je normalan i unosan posao koji je ona prijavila i od kojeg zivi i plaća porez. Ona kaže da se sve tu naplaćuje po satu i ako se desi da su neki gotovi za samo 15 minuta i ona ima slobodno vrijeme.