Neda Ukraden bez dlake na jeziku o Lepoj BRENI: “Neka progovori konačno odakle je, inače ona ne govori Bosanski jezik- ISTINOM je ponizila a Brena ovako uzvratila (FOTO)

Kako sad stoje stvari Neda Ukraden je progovorila javno o nečemu što mnogi spekulišu i o čemu se javno govori a niko nije htio da joj se zamjeri ni ti da kaže sve to javno. NAime svi mi znamo to je godinama se o tome govori da se Lepa Brena zove inače Fahreta Jahić i da je iz Tuzle rodom a nakon toga je rasla u Brčkom. Nakon što je stigla u Beograd uspjela je postigne uspjeh a Bosnu je zaboravila kao svoju državu.

Sada je Neda odlučila da progovori i rekla je da ima puno onih koji inače zive u Beogradu a iz Bisne s i kako oni pričaju jedan jedini Bosanski jezik. Kaže da sse ona kao i njene kolege pa je tu i navela Harisa Džinovića trude da ispeglaju na svve načine taj akcent ali nikada da zauvijek izbace svoje korijene. Ona kaže da jako često posjećuje Sarajevo pa je govorila i o toj temi. Ona je dotakla se i Brene da li namjerno ili pak ne ne znamo a rekla je ovako: “Odakle je ona, ona inače ne govori Bosanski jezik.”