Japanke svaki dan piju kafu, i jedu jaja kako bi mršavile? Pogledajte kako one i sa 60 godina imaju oko 55 kilograma!

Japanke iz svih dobnih kategorija imaju prosječnu težinu koja nikad ne prelazi 60 kilograma. Obično djevojke i starije žene nemaju više od 45 do 55 kilograma, čak i ako su visoke 160 centimetara.

To je iznenađujuće s obzirom da se Japanci smatraju jednom od najzdravijih nacija na svijetu, sa zdravim apetitom i pravom kulturom prehrane.

U Japanu je jak naglasak na harmoniji, što je djelomično i zbog njihove popularne prehrane. Danas postoje mnoge varijante japanske metode mršavljenja, ali ljudi diljem svijeta cijene dostupnost svih stavki jelovnika i obilje kave, koja se po želji može zamijeniti čajem. Japanci obično sažimaju doručak, ručak i večeru u dva jela koja uključuju meso, ribu, rižu i povrće.

Ključ ove dijete je da s vremenom smanjuje unos kalorija, što tjera tijelo na brže sagorijevanje masti. Po završetku ovog dijetetskog režima očekuje se gubitak od 8 kilograma. Jutarnji obrok sastoji se od nezaslađene kave.

U podne dva kuhana jaja, porcija kupus salate i čaša soka od rajčice čine ručak. Za večeru se poslužuje pečena ili kuhana porcija ribe od 150 grama. Drugi dan plan obroka ostaje nepromijenjen.