Prije je kopala kukuruz kako bi preživjela, dok nije upoznala Sašu? Suzana je odrasla u bijedi – “Morate biti jaki!”

Poznata pevačica Suzana Jovanović u jednom interviju je otvoreno govorila o svom izazovnom odrastanju i o tome kako se njena porodica mučila da sastavlja kraj s krajem.

Uprkos svojim skromnim počecima, Suzana Jovanović i Saša Popović danas se smatraju jednim od najprosperitetnijih parova na lokalnoj estradnoj sceni, koji uživaju u luksuznom životu.

Suzanina dosadašnja iskustva oblikovala su njenu perspektivu, a ona često dijeli priče iz svog djetinjstva, gdje je njen otac bio jedini hranitelj porodice, a ona je morala raditi povremene poslove poput branja jabuka i trešanja da bi zaradila.

Finansijske borbe njene porodice bile su očigledne u odjeći koju je nosila, a koju je često kupovala na pijacama. Kada je postala punoljetna, Suzana je nastavila karijeru pjevanja, a njen talenat joj je omogućio da počne zarađivati ​​za sebe i svoju porodicu.

Uprkos dosadašnjem uspehu, Suzana i Saša ostaju iskreni o svojim skromnim počecima. Suzana je vodila jednostavan život, uvijek održavajući skroman način života uz honorare koje je zarađivala.