KO JE TAJ MISTERIOZNI ČOVJEK – SANJA KUŽET KRIJE SVOG SUPRUGA

Sanja Kužet je naša poznata voditeljica. Proslavila se vodeći emisiju koja je najveći hit na područu Balkana. Radi se o voditeljici emisije Zvezde Granda. Vrlo bitnoje naglasiti kako uz pomoć Sanje kao voditeljice ova emisija ima multi milionsku gledanost. Sanja Kužet je također vrlo lijepa žena kako prenose tabloidi. Čak je javnost hvali zbog njenog dotjeranog i glamuroznog izgleda van javnosti. Karakteriše se u najljepše žene na našim područjima.

Njen suprug je Nemanja i vrlo sretan čovjek. on je direktor marketinga za neku auto kompaniju. Nažalost on je neko ko stvarno ne voli kamere ne voli popularnost i svijetlo estrade. Prenose nam izvori da čak uspješno izbjegava medije i paparazze već dugi niz godina. Ne postoji puno ljudi koji su njih dvoje vidjeli zajedno ili pak njega da mogu prepoznati.

U današnjem članku vam donosimo ekskluzivne slike Nemanje i Sanje Kužet zajedno. Prikazat ćemo vam ne samo kako on izgleda nego i kakav su par zajedno.

Naime uprkos njegovoj odbojnosti prema medijima Nemanja Kužet nije loš čovjek a posebice dobar je partner svojoj ženi i pruža joj svu podršku ovog svijeta.