SUPRUGA NEDELJKA BAJIĆA – DA LI JE ONA NAJZGODNIJA ŽENA NA BALKANU

Nedeljko Bajić i još poznatiji pod nadimkom Baja nalazi se na Balkabskoj estradnoj sceni već dugi niz godina. Za javnost je otvoren bio već decenijama, ali uprkos tome nije otvoren za konstatno izlaganje javnosti i medijama. Za razliku od svojih kolega zabaljača sa estradne scene ne dozvoljava medijima da se pretjerano približe njegovom privatnom životu. Ne dozvoljava da bude medijski praćen

. Nedljko Bajić Baja je jedan od uspješnijih poznatih lica koji su uspjeli da odvoje svoj privatni život i život popularnosti koji nalaze scena. Iako mediji jako rijetko prenose vijesti i pišu o Nedeljku, njegova publika je itekako velika, te ima podršku svojih fanova koji ga obožavaju. Kroz sve ove godine rada ostao je vjeran svojim fanovima i ostao je vjeran svome stilu. Ljude to i obraduje da postoji makar jedan izvođač koji ostaje vjeran svome stilu muzike.

Njegova muzika je za sva vremena. Balade koje je odradio Nedeljko Bajić Baja su i danas dan puštane na slavljima i donose emociju u srca mnogih. U današnjem članku ćemo govoriti malo o onome što on krije u svome privatnom životu. Naime, ono što što Nedeljko krije je prelijepa supruga koju je upoznao na snimanju spota “Mokra do kože”. Sada par živi sretno i imaju zajedničko djete. Ovoj prelijepoj plavuši ime je Ivana, i ona kaže kako su odmah osjetili zajedniičku hemiju i sve se desilo i prebrzo. Predstavljamo vam sliku njegove supruge.