Kuća Jovane Jeremić na Ibarskoj magistrali – Zapuštena kafana, a komšije otkrile zašto ona nikad ne spominje brata ni sestru!

Snažan afinitet voditeljice Jovane Jeremić prema rodnom gradu Ljigu nadaleko je poznat, jer ona dosljedno pokazuje neizmjeran ponos na njega. Potječući iz obitelji koja je duboko predana marljivosti i gostoljubivosti, Jovana je odrasla u poznatoj konobi smještenoj uz prestižnu Ibarsku magistralu.

Zbog toga je imala privilegiju redovito komunicirati s utjecajnim osobama iz javne sfere. S obzirom na dugi staž njezinih roditelja kao cijenjenih vlasnika restorana, utvrđivanje njihove ustanove bio je jednostavan zadatak, s obzirom na status poznate znamenitosti Ljiga.

Drama koju je prije nekoliko godina izazvala Jovana nakon mature i dalje je aktualna tema u Ljigu. Bliski voditeljičini susjedi otkrili su zamršene detalje skandala. Po završetku studija u Ljigu hrabro je odbila zajedničko fotografiranje s kolegama maturantima za službeni plakat. Njezino obrazloženje proizlazilo je iz njezinog razočaranja što je profesori nisu prepoznali kao studenticu godine.