Marija Šerifović napravila haos u emisiji Zvezde Granda: “Koliko uzimate novca od kandidata za prolazak dalje?” Cecin odgovor sve skamenio! (FOTO)

Period koji je iza nas je takav da su svi mediji govorili o samo jednoj temi to jeste skandalu koji se desio našoj pjevačici Snežani Đurišić koja je optužena od strane majke jednog od takmičara a Snežana je tražila naime novac da bi njen sin prošao dalje u Zvezdama Granda. Naravno da je ovo tema koja je u javnosti izvazvala mnogo pometnje i o njoj se zaista mnogo govorilo.

Naravnno da je tu bilo i onih koji nisu vjerovali   i mislili su da t onije istina a opet sa druge strane je bilo onih koji su branili pjevačicu na sve načine. Ovo je tema na koju se oglasilo jako puno ljudi i to naših poznatih pjevača sa javen scene a jedna od njih je iznijela i svoj stav povodom cijelog ovog pitanja a to je Marija Šerifović. Ona je nekoliko godina unazad dio stručnog žirija Zvezde Granda a ona se sada oglasila i na you tube kanalu pa je na samom pocetku svog video snimka rekla:

Ja sjedim u žiriju punih sedam godina i prvo tri godine je bilo klasično žiriranje i to bez mentora. Zadnje 4 godine je tako da je brdo kandidata kod mene završilo. Da sada sumiram važnu stvar svi kandidati koji su kod mene ja im kaže kako kod mene to funkcioniše. Neko se viđa manje a neko više sve zavisi od obaveza. Mi nemamo propisane sate ni ti vrijeme. Nigdje ne postoji kao u Srbiji da osoba koja zeli da se takmiči na tacnije dobije mentora koji je najpopularniji u to vrijeme. Ima slobodu da ćaska, šalje poruke i da se druži a t u svijetu nije normalno.