Veliki skandal trese crkvu: Časne sestre ostale trudne tokom misionarskog puta- Niko ne zna ko su očevi djece! (ŠOK) (FOTO)

Jasno nam je da se sada u svijetu dešavaju razne stvari koje su jako čudne i o kojima nikada ne bi posumnjali da će se desiti a kamoli povjerovali u sve to. Mi smo sada za vas spremili čudnu vijest koja će vas šokirati i iznenaditi bez sumnje.

Ovo je vijest iz Rima koja je kada se pojavila odjeknula kao bomba da su dvije časne sestre tokom svog misionarskog puta u Africi koji je trajao mjesec dana ostale u drugom stanju. Naime kada su se vratile u RIm počela su se žalite da imaju bolove i da im se javlja mučnina u stomaku.

Naravno da im je odmah nakon toga određene pretrage gdje se potvrdilo da se radi o trudnoči. NA početku se nije moglo ni pomislit ina to nego su mislili da se radi o trovanju ili da se klima promiienila.  Povodom ovog svega oglasio se i sam gradonačelnik koji je iskazao veliko žaljenje ali i izvinjenje jer je ova vijest koja nije tako dobro pojavila se u javnosti.

Ove časne sestre su bile omiljene u svojim grupama a jedna je pripadala gradu Mesina dok je druga inače bila sa Sicilije.