Mlada čekala mladoženju uzalud – Tražila ga je, a kada ga je pronašla, pala je u trans od prizora!

Na društvenim mrežama kruži snimak užasa koji je nedavno doživela jedna mlada. Srceparajuće scene izazvale su burnu reakciju korisnika koji se solidarišu s nesrećnom devojkom. Na početku, mlada prilazi belom automobilu i pokušava da vidi šta se dešava u kabini. Sve vreme plače i rida, dok je prate zabrinuti svatovi.

Nekoliko trenutaka kasnije vidimo mladoženju sa spuštenim pantalonama i nepoznatu devojku, a prizor je bacio nesrećnicu u trans. Drugarice pokušavaju da je smire, daju joj vodi i teše, prenosi Times Now News. Devojka sigurno neće zaboraviti ovaj dan, jer je svedočila sceni koju nije mogla da zamisli ni u najgorim noćnim morama.

Dramatičan snimak privukao je pažnju na mrežama, a ljudi upućuju podršku, smatrajući da je cela drama zapravo “prikriveni blagoslov”.

“Sada neće morati da se uda za njega i da se bavi time godinama”, “Izbegla je metak! Nadam se da još nisu razmenili zavete”, “Ovo je tako tužno. Niko ovo ne zaslužuje”, glase neki od komentara.

Jedna osoba je napisala: “Brak je posvećenost – doživotna posvećenost jednoj posebnoj osobi. Ako niste spremni za posvećenost, nemojte se ženiti. Budite uljudni, budite odgovorni”.