Moje je da budem BOMBA – Srpkinje koje se porode pa razvale, ko vam je kriv?!

Poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović se smatra jednom od najboljih folk pjevačica na Balkanu. Njena karijera traje skoro čtiri decenije. Tačnije njena vladavina započela je sredinom 1980-ih kada je prvi put objavila svoj hit “Cvetak zanovetak”, koji je brzo zarobio srca čitavog naroda Jugoslavije. Nedavno je Ceca Ražnatović objavila na Instagramu, podelivši sa svojim pratiocima proces iskorenjivanja istetoviranih obrva.

Ceca je poznata po tome što mnogo vremena i novca posvećuje održavanju svog fizičkog izgleda, a često je hvale i zbog svog trajnog mladalačkog sjaja. Kako bi održala svoj izgled, Ceca podnosi niz tretmana i zatezanja kože.

I ona je ranije tetovirala obrve, ali kako je vrijeme prolazilo, postajala je nezadovoljna njima i odlučila se za njihovo uklanjanje. Ceca je kroz rijaliti program zabeležila proces uklanjanja tetovaže, i na kraju izabrala lasersko uklanjanje kako bi eliminisala tetovažu. Kako se proces odvija, Ceca se otkriva bez obrva, sa samo nekoliko zalutalih dlačica od mesta gde su nekada bile tetovaže.

Ceci je bilo neophodno da ukloni prethodne obrve kako bi dobila nove koje bi promenile njen izgled lica. Kako se Ceca Ražnatović bliži 50. rođendanu, vidljivo je da s vremenom napreduje. Folk pevačicu često hvale zbog mladalačkog izgleda za kojim priželjkuju žene mnogo mlađe od nje.

Iako je istina da je Ceca podvrgnuta kozmetičkim zahvatima, njen dobar izgled prvenstveno se može zahvaliti posvećenosti fizičkom treningu, iako joj to nije bila omiljena aktivnost.