Spriječila sam da moj sin napravi masakr – Prijavila ga je policiji čim je vidjela OVO!

Nije neuobičajeno da se majke suoče s izazovom prijaviti vlastitu djecu policije, čak iu najtežim i nepojmljivim situacijama. Naime, susrećemo se s brojnim slučajevima u kojima roditelji prisustvuju postupnom uronu svog vlastitog potomstva u kriminalnom ponašanju.

Jedan takav dramatičan incident uključuje Nikol Šubert, čiji se svijet srušio kada je slučajno naišla na sinov dnevnik dok je uredila svoj dom 2019. godine.

U tim tajnim zapisima pronađen je iznijansiran plan koji je uključio prijetnju ubojstvom i teroristički napad na njegovu srednju školu u Washingtonu. To je bio trenutak kad joj se doslovno zemlja otvorila ispod noge.

Kada je saznala za sadržaj dnevnika, Nicole Schubert bila je preplavljena emocijama. “To je bilo nevjerojatno srceparajuće. Nisam željela zaviriti u te dubine”, izjavila je u emotivnom intervjuu za Daily Mail. Unatoč svojoj vlastitoj emocionalnoj borbi, donijela je hrabru odluku da sina prijavi policiji. Ovo nije bila odluka koju je donijela bezbolno, djelomično i zbog činjenice da je poznavala mnoge učenike u školi i nije željela da njihova sigurnost bude ugrožena, ali također i zbog toga što je bila upoznata s većinom djece u toj školi.

“To je moje dijete, ja sam ga rodila. Boli jako. Boli i dalje”, priznala je. U tom ključnom trenutku, njezina odluka nije se odnosila samo na nju i njezina sina, već i na sigurnost mnogih drugih. Incident je duboko utjecao na cijelu školsku zajednicu, obuhvaćajući stotine djece i osoblja. Nikol, hrabra majka čiji je sin uhićen i suočen s optužbom za prijetnju bombom, čvrsto vjeruje da je svojim postupkom možda spasila mnoge živote. Ostala je nepokolebljiva u uvjerenju da je svaka prilika da se spasi čak i jedan život, jedno dijete, vrijedna njezina truda.