Mračna istina vile u selu kod Loznice otkrivena – Strava i užas su se krili iza figura lavova, i skupih automobila!

Nakon zapažene akcije MUP-a u cilju razbijanja lanca krijumčarenja ljudi, u Loznici je uhićeno pet osoba. Dan nakon uhićenja, stanovnici u blizini lokacije osumnjičenika izrazili su zbunjenost zbog umiješanosti njihovih susjeda u tako gnusnu aktivnost. Tek sada su im neke stvari koje su ih mučile godinama postale jasne.

Zajednica je dugo bila znatiželjna o izvoru bogatstva i aktivnosti svojih susjeda. Na kraju je istina razotkrivena: banda se bavila trgovinom djecom koja su ih koristila za prosjačenje.

Velika međunarodna akcija rezultirala je privođenjem N.T. (41), Z.M. (61), J. M. (42), N. M. (26) i M. A., rodom iz Loznice, a pregledom na različitim lokacijama pronađeni su mobilni uređaji, SIM kartice, dokumentacija o međunarodnim novčanim transakcijama, novac i USB memorije. Ukupno je uhićeno 48 osoba.

Među rezidencijama pretraženim tijekom istrage je i pozamašna, raskošno opremljena kuća smještena u predgrađu Klupci. Ovaj stan se nalazi na raskrsnici ulica Miše Dudića i Slavka Rodića. Stanovnici četvrti dugo su nagađali o identitetu osobe koja živi u kući.