Njemu je 70 godina, a njoj tek 28 – Izgleda kao njen deda, ali oni za to govore da je “prava ljubav”!

Dave (70) i ​​Džeki (28) romantični su par iz Sjedinjenih Država koji pokazuje da ljubav nadilazi dobne i zemljopisne okvire. Unatoč tome što su bili predmet negativnih poruka klevetnika zbog svoje 42-godišnje razlike u godinama, i dalje uživaju u radosti svoje ljubavi svaki dan. Kako piše Daily Star, par se čvrsto opire oštrim kritikama onih koji žele umanjiti njihovu vezu.

Daveova i Jackiena ljubavna priča započela je prije sedam godina kada su se povezali na aplikaciji za upoznavanje dok je Dave bio u posjetu Filipinima, Jackienoj rodnoj zemlji. Unatoč samo nekoliko susreta, par je shvatio da se u svemu slaže, pa se Džeki pridružio svom starijem partneru u Americi.

No, redovito se suočavaju s mržnjom onih koji Džeki optužuju da je kopačica zlata i sugeriraju da je sa 70-godišnjim Daveom samo zbog njegovog bogatstva. Dave i Jacki prikupili su gotovo 50.000 pratitelja na TikToku i koriste platformu da odgovore trolovima, potvrđujući svoju ljubav jedno drugom.

@dave_jackie2818

Dance #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference #lovedontjudge

♬ original sound – ✨2000s&2010s throwbacks✨

U snimci koja je skupila više od 30.000 lajkova, par je otkrio razliku u godinama od 42 godine, navodeći da to nema nikakvog značaja za njihovu vezu. Džeki se na drugom videu vidi kako miluje lice svog dečka dok mu leži preko koljena. “Osjećam se zahvalno”, izrazila je. Par je također viđen kako se mazi u krevetu, nakon čega je uslijedio intiman poljubac.