Navodila je sina i njegove drugare (15) na bludne radnje – Napijala ih je, i zatim…

Optužena Shannon O’Connor suočava se s nizom ozbiljnih optužbi koje obuhvataju organiziranje nekontroliranih zabava za maloljetnike od samo 14 godina starosti.

Postoji čak tvrdnja da je poticala na zlostavljanje i napade na maloljetne djevojčice, uključujući i vlastitog sina. Ovaj šokantni slučaj privukao je pažnju širom svijeta, a tužilaštvo je sada otkrilo uznemirujuće informacije o njenim internet pretragama.

Shannon O’Connor, srednjih godina i poznata kao “mama za zabavu,” suočava se s čak 39 optužbi koje se odnose na različite vrste eksploatacije djece. Nedavno otkriveni sudski dokumenti, podneseni od strane okružnog tužilaštva Santa Clara, iznijeli su na vidjelo zabrinjavajuće internet pretrage koje su pronađene nakon pregleda njenog mobilnog telefona.

Prema tvrdnjama tužioca, nakon što je saznala da je pod istragom, Shannon je izvršila nekoliko pretraga koje su se odnosile na pitanje postoji li nalog za njeno hapšenje, mogućnost procesuiranja u Kaliforniji nakon što bi pobjegla u Idaho, te zakone koji se tiču davanja alkohola maloljetnicima.