Nedaleko od Beograda Ana ubila preko 100 osoba: Svakom postavi ISTO PITANJE, a porodica čuvala tajnu!

U selu Vladimirovcu živjela je Ana Drakšin od 1838. do 1938., koja je prijelaz u 20. vijek provela predstavljajući se kao ljubazna starica specijalizirana za prirodne lijekove kao cijenjena travarka. Međutim, njezino je lice skrivalo daleko zlokobniju stvarnost: bila je plodna ubica koja je okončala živote više od 150 pojedinaca, a njihova je smrt bila težak teret koji je nosila sa sobom.

U selu je bila poznata kao baka Anujka, a sam spomen njenog imena bio je dovoljan da utjera strah u srca svih koji su ga čuli. U to se vrijeme u selu odvijala srcedrapajuća priča koja bi se lako mogla pretočiti u film, jer bi daleko do koje je ova žena bila spremna i nedvojbeno mnoge šokirala.

Rođena 1838. Ana Drakšin, bila je kći bogatog vojvođanskog plemića koji se s obitelji iz Rumunjske doselio u Petrovo selo. Jedno od Baba Anujkinih omiljenih mjesta radit je bila krčma, gdje se često radila i družila s raznolikom skupinom pojedinaca. Osim toga, dobila je preporuke od kolegica iz okolnih sela koje su drugim mještankama hvalile njezina pića.

Kad god bi netko posjetio baku i tražio lijek za svoje jade, ona bi postavila poznato pitanje: “Koliko je ovo teško stanje?” Ova baka je svoje pripravke nazivala “ljubavnim napitkom” ili “čarobnom vodom”. Unatoč njezinoj reputaciji praktičarke magije, mnogi od njezinih pokrovitelja nisu bili svjesni da će baka svoja pića napuniti otrovom, uglavnom arsenom.

Nakon što je primio njezin napitak, svaki je kupac dobio detaljne upute kako ga pravilno koristiti. Rečeno je da je napitak bio učinkovit unutar osam dana od upotrebe, a kupci su bili uvjereni da će se njihovi problemi nestati. Nažalost, često se opažalo da bi oboljele osobe umrle osmog dana.