Neočekivani faktori koji utiču na to kako će muškarci gledati na vas – Neki gledaju kao tinejdžerke, a neke kao njihove majke?!

Sa svakom godinom, razlika između vršnjaka postaje sve vidljivija. Na primer, neke 30-godišnje žene mogu izgledati kao studentkinje u ovom uzrastu, dok se druge mogu pomešati sa majkama svojih prijatelja. Faktori koji utiču na izgled mogu biti prilično neočekivani. O njima ćemo govoriti u nastavku teksta.

1. Trend lepote sa visokim jagodicama

Pošto su se jagodice koje podsećaju na manekenke iz 1990-ih vratile u modu, mnoge žene su počele da se oslobađaju bukalnih masnih jastučića (to su masne mase u obrazima). Sama operacija nije mnogo komplikovana, a pacijenti je rade pod lokalnom anestezijom – hirurg pravi rezove na unutrašnjosti obraza i uklanja masne jastučiće.

Ova naizgled banalna procedura može imati ozbiljne posledice, a plastični hirurzi ne preporučuju pacijentima sa uskim licima da joj se podvrgnu, jer lice kome nedostaje deo prirodnog strukturnog okvira može na kraju da izgleda iscrpljeno i iscrpljeno.

2. Previše kozmetičkih tretmana u salonima