Najmoćnika astrologinja iz Rusije predvidjela užasnu stvar – ONI će osvojiti svijet, i spremni su da žrtvuju bilo šta!

Dzhuna je poznata ruska astrologinja i iscjeliteljica koja se naširoko smatra jednom od najmoćnijih u svom području. Njezino puno ime je Evengia Yuvashevna Davitashvili, ali se obično naziva nadimkom Dzhuna.Ljudi iz raznih regija diljem svijeta tražili su njezin savjet s velikim poštovanjem, cijeneći njezine riječi mudrosti i uvida.

Prema njezinim tvrdnjama, posjedovala je sposobnost liječenja raka i drugih teških bolesti, a bila je sposobna i produžiti ljudski život za više od jednog stoljeća. Ironično, patila je od komplikacija vezanih uz cirkulaciju i na kraju je preminula nakon što je dva dana bila u komi.I danas se nastavljaju prenositi njezine riječi.

Ako vjerujete da je naša sudbina zapisana u zvijezdama onda je ovo tekst za vas. Naglasila je da su sljedeća tri znaka posebno izvanredna, budući da posjeduju moć postići sve što mogu zamisliti, čak do te mjere da pokore cijeli svijet.

Ovan

Ovnovi vode buran život zahvaljujući svojim jedinstvenim osobinama ličnosti. June je bila mišljenja da te osobe posjeduju nezasitnu želju za trenutnim zadovoljenjem. Jedinstvena kombinacija različitih čimbenika može dati osebujne ishode, zahvaljujući Ovnovoj sklonosti da bude spreman za svaku životnu situaciju. Ovnovi su spremni učiniti sve potrebne ustupke u potrazi za uspjehom.