NEVJEROVATNA KATASTROFA SE OBRUŠILA NA VELIKU SILU – PREDSKAZANJE BABE VANGE SE OBISTINILO

Već je opšte poznato kako su većina svjetskih dešavanja i to ogromnih, bila proreknuta u riječima Babe Vange. Ratovi, bolesti pa čak i drastične klimatske promijene. Najnedavnije proročanstvo je bilo vezano za sušu u Velikoj Britaniji. I naravno moći Babe Vange su ponovo pokazale koliko mogu biti tačne.

U ovoj godini smo svjedočili najvećoj suši u čak 50 godina koja je pogodila Evropu. Velika Britanija je na svo čudo proglasila sušu nakon stoljeća. Opće je poznato da klimatski uvijeti u Velioj Britaniji su dosta tmurni sa dosta padavina. Sama klima je vlažna i oblačna. Ovog ljeta su po prvi put nakon dosta godina imali dva mjeseca totalno bez kiše.

Normalna temperatura u Velikoj Britanijji tokom ovog ljeta je bila preko 36 stepeni celzijusa. Ta činjenica sama je bila dovoljan dokaz o drastičnoj promijeni u klimi. Ovu promijenu su primjetili i stručnjaci iz čitavog svijeta. Baba Vanga se sada dotakla i situacije u Australiji. Novo proročanstvo ukazuje da će se desiti velike poplave i da će mnogo ljudi izgubiti život.

U akciju se uključila i DEFRA koja je proglasila stanje elementarne nepogode u ruralnim područijima Velike Britanije. Velika Britanija nije jedina zemlja koja je pogođena ovim promijenama. Naime i na satelitskim slikama Dunava se vidi drastičan pad vodostaja.