ZGODNI DOKTOR NA ODMORU – IZ SRBIJE NA MORU I DALJE KRADE SRCA ŽENA

U današnjem članku pisati ćemo o jednoj temi koja je vrlo zanimljiva a dobra za razbibrigu. Predstavit ćemo vam jednog mladog doktora sa jako ispunjenim životom i šarenom historijom. Naime radi se o doktoru koji je porijeklom iz Srbije. Sada samo 33 godine i već je pronašao da njegov šarm nema granica, ali kao i poniznost.

U svojim ranim danima se preselio u Ameriku gdje je i završio medicinski fakultet i stvorio svoje ime kao poznati plastični hirurg. U oficijalnom članku iz Daily mail magazina koji je izašao prije 2 godine, ubrojan je u top 100 nejzgonijih muškaraca svijeta. Također iste te godine je proglašen za najljepšeg ljekara na svijetu. Naravno sa ovim novim vremenom mladi ljudi postaju influenceri preko društvenih medija lagano. Samo eksponiranje svog privatnog života može postati nečija inspiracija ili samo jedan vid idoliziranja. Trenutno profil ovog mladića broji skoro 200000 pratitelja. Naravno pravi je hit među ženama.

Dosta se tokom prošlih godina borio sa lijepim ponudama i udvaranjima. Naime ima već prekrasnu porodicu koju ne bi nikada mijenjao. Iako vidno razočarane, očarane dame i dalje prate njegov rad i život. I sam kaže da postoji veći broj muškaraca koji su dosta impresivniji od njega te time pokazuje svoju zahvalnost.