Nevjerovatno odvratno – frizerka podijelila snimak kako vaške hodaju po glavi njene mušterije.

Iako ovo dešavanje nije bilo kod nas, toliko se brzo proširilo da su svi saznali za ovaj video. Zapravo prava lokacija dešavanja sa ovog videa je Australija. Tačnije priča nam dolazi direktno iz glavnog grada Australije Sidnej.

Jedna frizerka iz Sidneja je postavila nešto bizarno. Naime pored svog normalnog posla šišanja i brijanja ova frizerka ima dozvolu i da uklanja vaške sa inficiranih tjemena. Ovim poslom se bavi već dugi niz godina. Na svojim društvenim mrežama je podijelila video jedne bizarne mušterije. Stanje koje se moglo vidjeti na skalpu ove osobe je krajnje odvratno. Naime, riječ je o jednoj tinedžerki koja je imala tjeme prepuno vaški.

Kosa joj je bila u totalnom haosu zbog toga. Već na pramenovima na vratu se mogu primjetiti vaške kako hodaju po tjemenu. Čak su neke hodale po licu što je navelo mnoge da se zgroze.

Frizerka Rejčel Marun ima 21 godinu. Otkriva kakonjena mušterija ima samo 13 godina i da se već duže vrijeme bori sa ovim vaškama. Kaže kako je uz nju kroz dugu borbu sa ovim parazitima u kosi.