Nije dugo žalila za Marinkom: Slavica Rokvić u zagrljaju drugog muškarca! Vratila osmijeh na lice!

Kada se doznalo za smrt Marinka Rokvića, mnogi su plakali i nisu se mogli pomiriti s činjenicom da nas je ovaj pjevač rano napustio. Zauvijek ćemo ga pamtiti po dobrim djelima, kao i hitovima koje je ostavio iza sebe, a vjerujemo da će se pjevati još desetljećima. I

ako je imao problema s teškom i opakom bolešću, nikada se nije predao i pokazao da se čovjek treba boriti za život do posljednjeg dana. Kao što znate, pjevačica je umrla od raka gušterače. Iako su on i njegova obitelj pokušavali na razne načine, tražeći najbolje liječnike da zaustave bolest, nisu uspjeli.

Njegov odlazak šokirao je sve njegove kolege i obožavatelje, no svakako je najviše utjecao na njegovu obitelj. Sva trojica njegovih sinova nisu se mogla pomiriti s činjenicom da im oca više nema, a kako smo vidjeli, najteže je pao Nikola Rokvić. Teško je bilo i njegovoj supruzi Slavici koja je bila uz njega do posljednjeg dana, iako ju je pjevač godinama varao. Prošla su samo četiri mjeseca od pjevačeve smrti. Slavica je do prije nekoliko dana nosila crno, nismo je mogli vidjeti u javnosti, a tek je nedavno objavila fotografiju s unukom na kojoj vidimo da se smije. Njeni prijatelji su izjavili da joj je upravo taj unuk pomogao da se izdigne iz svega i vrati od tuge.