Nije imala prebijenu paru, a postala je milionerka za manje od godinu dana – Mnogi je prozivaju zbog tajne njenog uspjeha!

Beka Dankin (28) je influenserka koja zahvaljujući digitalnom marketingu zarađuje više od 9.000 evra dnevno. Ona je za nepunih godinu dana zaradila neverovatna dva miliona evra. Ona je maher u oblasti digitalnog marketinga, a proslavila se video klipovima na društvenim mrežama, pa sad besplatno deli savete.

Kako je ispričala Beka, ona je pre samo 11 meseci bukvalno bila švorc. Nije imala novca a uz to je i samohrana majka devojčice (9) koju je dobila vrlo mlada. Kako nije imala šta da izgubi, počela je da objavljuje sadržaje na društvenim mrežama i da se bavi digitalnim marketingom. Ovaj posao joj je doneo veliki broj pratilaca na TikToku i saradnju sa brojnim brendovima, pa sada može da uživa u luksuzu.

Beka je objasnila da nije ipak sve tako bajkovito i da milione nije zaradila pukim postavljanjem klipova na TikTok, već da je presudno bilo njeno poznavanje digitalnog marketinga. Ona je rekla da joj mnogi ne veruju da je milionerka zato što ne objavljuje klipove svog glamurozanog života, što inače rade žene koje dođu do novca.

– Mnogi mi zameraju što ne izgledam kao milionerka već kao bilo koja druga obična žena. Pratioci su mi poručili da ličim na “veliki hodajući haos”, a ne na ženu koja ima milione. To što sam zaradila bogatstvo me nije promenilo. Meni je mnogo važnije isplatim sve račune, prištim ćerki neko zadovoljstvo, da odemo n aputovanje ili kupim auto nego da se razbacujem parama – iskrena je bila ona.

Beka se našalila na račun negativnih komentara na mrežama pa je snimila duhovit video snimak. Na početku video klipa ona se pojavljuje u kućnom izdanju bez trunke šminke, vezane kose i u majici na brtele. Pošto vidi komentar da ne izgleda kao milionerka, ona se izvinjava i zamoli pratioce da sačekaju minut, a potom sledi tranformacija.

@makemoneywbeccao

Replying to @_sararitmik take notes! This is exactly how ive made 1.6 million dollars in 9 months! #quickmoney #makemoneyonline #sidehustle

♬ original sound – Make money with Marian