Beba koja se rodila sa kožom poput Šar Peja – Ljekari su ostali u nevjerici kada su je vidjeli, pogledajte kako izgleda nakon 30 godina!

Tom Tenet je rođen sa viškom kože i lekari su ostali u šoku kada su ga ugledali. Količina kože koju je on imao kao beba odgovarala bi petogodišnjaku. Roditelji od tada kreću na putovanje puno borbe i teških trenutaka jer njegovo odrastanje nije bilo ni malo lako. On danas izgleda potpuno normalno i gotovo je nezamislivo kad uporedite sa slikama iz detinjstva.

Rodio se 1993. godine u jugoističnoj Australiji sa posebnim stanjem koje je sve iznenadilo. Pre nego što se rodio, ultrazvuk je već nagovestio nešto veoma neobično, što je dovelo do toga da se njegovi roditelji zapitaju da li ga zadržavaju ili ne. Na sreću, Tomov otac je dobro odlučio. „Razgovarali smo o tome i odlučili smo neka bude kako treba da bude, i prošli smo kroz to“, rekao je njegov otac, Geoff Tennent.

Nikakvi testovi ili pregledi nisu mogli da ih pripreme na to koliko je ozbiljno Tomovo stanje. Kada su ga roditelji prvi put videli u porođajnoj sali, bili su potpuno zatečeni. Tomova mama, Debbie Tennent, nije mogla da veruje svojim očima kada su ga stavili na njene grudi.