Nismo imali priliku da ga do sada vidimo a ovo je suprug Sanje Kužet! Sa njim je u drugom braku a ona ga krije kao zmija noge! Napokon mozemo da vidimo kako izgleda (FOTO

Sanju svi znamo ona je naša poznata voditeljica koja u Zvezdama Granda uvijek skrene pažnju na sebe, kako svojim stavom, izgledom ali i velikim talentom. O njoj se nije mnogo znalo ni ti su mediji mnogo pisali o njoj. Svi znamo da je ona pričala dosta o svom drugom izboru muškaraca svom NEMANJI za kojeg kaže da je pronašla sreću pored njega i rekl aje da od ljubavi nikada niko ne treba odustati.

Ona je sada kao što mozete da vidite na naslovu slikana sa Nemanjom a oni nisu ni svjesni da oni ne zele da se eskponiraju u javnosti i da zele da izbjegnu sve oci medija koji prate samo njih. Evo pogledajte ko je suprug Sanje Kužet!

Njegovo ime je Nemanja Živojinović koji je poznati biznismen koji ne voli reflektore ali sada je shvatio da mu zivot takav jer je sa poznatom voditeljicom i da ne moze da izbjegne ni ti slikanje ni medije. Oni sada jako uzivaju u svom zivotu i to se jasno i vidi na njihovom osmjehu.