Zlata Petrović priznala javno da je bila sa oženjenim i toga se ne stidi nikako! “Nikada me ni jedna zena nije jurila jer sam ih uvijek tjerala da idu na vrijeme kući, čisti i mirisni.”

Kada se spomene Zlata Petrović svi znamo da je ona dobra pjevačica i da je uvijek od samog početka svoje karijere držala do sebe i svog izgleda. Ljudi su joj uvijek davali samo riječi hvale a ona i danas ona izgleda zaista lijepo i jedna od zgodnijih sa anše estrade pa nije nam ni čudo kada je rekla da moze da ima bilo kojeg muškarca kada pozeli.

Kako se kaže lijepa žena može da ima sve. Ona je tokom gostovanja u jednoj emsiiji rekla da je znala jako često da bude sa oženjenim pa da je čak jednom imala i emotivnu vezu preko 5 godina sa oženjenim. Mnogi su rekli da joj to ne treba i da ne bi trebala u javnosti o tome da govori jer tako na 

taj način skreće pažnju na sebe-

Mene nikada nisu jurile njihove žene jer se ja nikada nisam ni isticala ni ti sam pisala ni prva zvala. Uvijek su to oni radili jer su me svi voljeli jako ali ja sam osoba koja je znala da bude hladna. Nisu mi bili potrebni za svaki dan ja sam samo u tim danima htjrla zabavu i govorila im da se vrate kući i čuvaju svoj brak.