Odavno krenula dalje, dugo je i žalila za njim! Slavica konačno pronašla sreću i sada je u zagrljaju drugog muškarca! BLISTA (FOTO)

Objava prerane smrti Marinka Rokvića odjeknula je u javnosti poput iznenadne eksplozije. Vijest je mnoge ostavila u stanju šoka i nevjerice, boreći se da prihvate stvarnost njegovog gubitka. Rokvićeva ostavština kao kantautora s brojnim hitovima neće biti zaboravljena, a njegova će se glazba i dalje slaviti u godinama koje dolaze kao potvrda njegovog talenta i utjecaja.

Nažalost, bolest koju je dobio bila je otpornija od njega. Unatoč izazovima s kojima se suočavao, ustrajao je i pokazao svoju snagu i hrabrost odbijajući odustati. Njegovi voljeni tražili su sva moguća sredstva da ga izliječe, ali bolest je bila toliko nadmoćna da je na kraju odnijela njegov život i odvojila ga od nas.

Iznenadni odlazak bio je šok za sve, a posebno za njegove kolege i obožavatelje. I danas se njegova obitelj bori da se pomiri s gubitkom. Njegova tri sina ostaju u zatvoru i nastavljaju se boriti sa stvarnošću očeve smrti. Među svojim najmilijima, najveći teret boli podnio je njegov sin Nikola Rokvić, proživjevši neizmjernu patnju. Iako je Slavica ranije izražavala nezadovoljstvo njihovim brakom, on će i njoj jako nedostajati.