Odrastao sestrić Tošeta Proeskog: Izgledaju identično, a i on se bavi pjevanjem! Pogledajte kako izgleda!

Kristijan je nekoliko puta pohvalio se kako mu mnogi govore da liči na ujaka, Tošeta Proeskog, pa sa vremana na vrijeme , na svom Instagram profilu obraduje publiku njihovom zajedničkom fotografijom. Toše je bio ljubitelj među populacijom, a njegove pjesme rado slušane.

Ovaj mladić želi svima pokazati koliko mu ujak nedostaje i da je bio jako bitna osoba u njegovom životu. Iako je prošlo mnogo godina idalje ga neke stvari podsjećaju na njega.

 

Kristijan Risterski dokazao je kako krv nije voda i da će krenuti putem koji je krenuo njegov preminuli ujak. Svima je dao do znanja da posjeduje nevjerovatan talenat za muziku, te da je došlo do genetskog nasljeđa od njegovog ujaka. Danas je Kristijan jedan mlad pjevač, koji pokazuje da će biti velika zvijezda.

I sam Toše Proeski u njemu je vidio talenat, pa je s njim dok je bio dječak snimio jednu pjesmu koja nosi naziv ”My little one”. Pjesma je objavljenja poslije smrti legendarnog pjevača na njegovom posthumnom albumu koji se zove ”The hardest thing”.

 

Krsitijan je danas dvadestogodišnjak koji ide na Fakultet za audiovizualne umjetosti. Njegovim talentom je posebno bio oduševljen britanski producent Endi Rajt.